Utseende
Lagre og varsle crew
Endringene du gjør i editoren, er bare dine til du lagrer. Crewet ser ingenting før det.
Lagre
Trykk Lagre endringer nederst. På PC kan du også trykke Cmd/Ctrl + S.
Du ser «Lagret i Daxplan», og editoren blir stående åpen så du kan jobbe videre.
Før du lagrer, står det nederst hvor mange endringer som ikke er lagret.
Varsle crew
Ved siden av lagreknappen står Varsle crew. Krysser du av for den når du lagrer:
- får crewet en push-melding: Plan oppdatert
- postene du har endret, får merket Endret i appen
Da ser crewet med en gang hva som er nytt. Se Endringer i planen.
Når bør jeg varsle?
Varsle når noe crewet må vite om har endret seg, for eksempel en ny tid eller en ny post. Retter du bare en skrivefeil, kan du lagre uten varsel.
Planen er live
Står det LIVE øverst, går planen akkurat nå. Det du lagrer, vises med en gang i appen og på storskjermen.
Glemte du å lagre?
Prøver du å gå ut med endringer som ikke er lagret, får du en advarsel først.