Utseende
Når planen endres
Planen oppdaterer seg selv med en gang noen lagrer en endring. Du trenger ikke gjøre noe.
Har den som endret planen valgt å varsle crew, blir endringene merket, så du ikke går glipp av dem.

Slik ser du hva som er endret
- Øverst står en blå boks: Planen er endret, med hvor mange poster som er endret.
- Postene som er endret har et blått merke: Endret.
- Har tiden endret seg, står den gamle tiden overstreket under den nye.
- Dager med endringer har også merket Endret i listen over kommende dager.
Når du har sett endringene
Trykk Ok, forstått. Da forsvinner merkene for deg. De forsvinner bare for deg, ikke for de andre i crewet.
Du får også et varsel på telefonen om hva som er endret, hvis du har slått på varsler.